|
Stredná odborná škola
|
|
||||||
Názov ŠkVP
|
Potravinárska výroba
|
|
||||||
Kód a názov ŠVP
|
29 Potravinárstvo
|
|
||||||
Kód a názov študijného odboru
|
2982 4 Potravinárska výroba
|
|
||||||
Stupeň vzdelania
|
úplné stredné odborné vzdelanie – ISCED 3A
|
|
||||||
Dĺžka štúdia
|
4 roky
|
|
||||||
Forma štúdia
|
denná
|
|
||||||
Druh školy
|
štátna
|
|
||||||
Vyučovací jazyk
|
slovenský jazyk
|
|
||||||
Kategórie a názvy vyučovacích predmetov
|
Počet týždenných vyučovacích hodín v ročníku
|
|
||||||
1.
|
2.
|
Spolu
|
|
|||||
Všeobecnovzdelávacie predmety
|
16
|
15
|
31
|
|
||||
slovenský jazyk a literatúra a)
|
3
|
3
|
6
|
|
||||
prvý CUJ
|
3
|
3+1D
|
6+1D
|
|
||||
druhý CUJ
|
3
|
3
|
6
|
|
||||
dejepis
|
1
|
1
|
2
|
|
||||
chémia
|
1
|
-
|
1
|
|
||||
matematika a)
|
2
|
2
|
4
|
|
||||
aplikovaná informatika a)
|
1
|
1
|
2
|
|
||||
telesná výchova a), c)
|
1+1D
|
1
|
2+1D
|
|
||||
Odborné predmety
|
16
|
17
|
33
|
|||||
ekonomika a podnikanie
|
1+1D
|
1+1D
|
2+2D
|
|||||
biochémia
|
1
|
2D
|
1+2D
|
|||||
analytická chémia
|
1+1D
|
1+1D
|
2+2D
|
|||||
technológia
|
2+2D
|
2+2D
|
4+4D
|
|||||
mikrobiológia
|
1
|
1
|
2
|
|||||
odborný výcvik
|
4+2D
|
4+2D
|
8+4D
|
|||||
Voliteľné predmety d)
|
1
|
1
|
2
|
|||||
stroje a zariadenia
|
1
|
1D
|
1+1D
|
|||||
Spolu
|
33
|
33
|
66
|
|||||
Účelové kurzy
|
|
|
|
|||||
Ochrana človeka a prírody g)
|
|
|
|
|||||
Telovýchovno-výcvikový kurz h)
|
|
|
|